Alle foto’s Gewoon Omdat 2017-02-09T22:40:48+00:00

Project Description

Gewoon omdat

Cultureel initiatief:
Feel The Beat
Kunstenaar:
Lisa Wolsink
Foto’s:
Cas Poldermans

Acht dansers op zoek naar kinderlijke speelsheid: wat als we toch, af en toe, even gek doen. Dat kan toch niet heel verschrikkelijk uitpakken?

Fortverhaal
Door de jaren heen wordt de heuvel achter het fort door kinderen gebruikt om vanaf te glijden. Zo maakte de scouting ooit een zeepbaan en wordt er in koude winters sleetje gereden.

Minivoorstelling
Acht dansers op zoek naar kinderlijke speelsheid: wat als we toch, af en toe, even gek doen. Dat kan toch niet heel verschrikkelijk uitpakken?

Geef kinderen een heuvel met gras om op te spelen. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spelletjes die ze weten te verzinnen. Aan creativiteit ligt het vaak niet als kinderen met weinig zichzelf moeten vermaken. Zij luisteren naar hun impulsiviteit. Naarmate we ouder worden, verliezen we een deel van die speelsheid. Want je leven lijden is een zaak van richting, planning, verantwoording waardoor juist de spontane speelsheid wegvalt. Maar wat als je af en toe toch even gek doet. Gewoon omdat je het stiekem graag wilt. Dat kan toch niet heel verschrikkelijk uitpakken?

download album

Wow kan dat?! Ja zeker, mits je er respectvol mee omgaat en de foto’s uitsluitend als particulier gebruikt. Wil je een foto buiten de huiselijke kring gebruiken, neem dan eerst contact met ons op.