Alle foto’s Ont Donker 2017-02-09T22:28:20+00:00

Project Description

Ont
Donker

Kunstenaar:
IKEGO

IKEGO schijnt een voormalig munitiedepot te zijn te Zushi, Japan. Maar in dit specifieke geval heeft u toch echt te maken met IKEGO, ofwel mixed-media muzikant YouEcho en dichter Arnoud Rigter: twee dolenden op een multidisciplinair hellend vlak.
IKEGO neemt u mee op reis door het hectisch labyrint van sop en en schaduw, via wandelgangen met omgangsvormen, tot landschappen waar baby’s goed slapen op zware dieselmotoren.

www.ikego.nl

Foto’s:
Cas Poldermans

Waan uzelf een lichtzoeker in de catacomben van fort IKEGO

Hoe te ontdonkeren? U kunt op uw schaduw plaatsnemen of die verduisterde ik ontmoeten. Waag u aan een koele afdaling in de betonnen munitiebunker. Ga rustig zitten op een kussen en aanschouw het licht ontvlambare schaduwspel. Ontdonkert u al? Wij gaan met u een poging wagen, middels gruizige orgelpoëzie en ontluikende druppelprojecties. Lichtzoeken kan met hulp van oogbollen, oorschelpen, of met één wervelende danspas. Tenminste, zolang u goed ter been bent en geen kleine ruimten schuwt. Tip: eenmaal gevonden? Koester het, houd het warm…

Mede geïnspireerd op werk van W.G. van de Hulst, de bekende kunstenaar uit Nieuwersluis.

download album

Wow kan dat?! Ja zeker, mits je er respectvol mee omgaat en de foto’s uitsluitend als particulier gebruikt. Wil je een foto buiten de huiselijke kring gebruiken, neem dan eerst contact met ons op.