Wies van der Zee 2017-05-26T00:09:30+00:00

Wies

van der Zee

Mijn naam is Wies van der Zee.
In 2011 studeerde ik af als theaterdocent en theatermaker aan ArtEZ hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Sinds september 2013 maak ik deel uit van De Rest.
Binnen mijn lessen creëer ik een veilige omgeving waar kinderen hun creativiteit, identiteit en mogelijkheden ontplooien. Soms doe ik dat door zelf mee te spelen en de fantasie van de jongste kinderen aan te wakkeren. Andere keren doe ik het door uitdagende, gekke opdrachten te geven. Ik probeer kinderen in hun kracht te zetten en ze daar nét een stapje overheen te tillen zodat ze zich verder ontwikkelen. De vrijheid en het plezier die de spelers beleven geeft hen positieve energie en zelfvertrouwen.
Naast de focus op ontwikkeling van de kinderen, heb ik een grote passie voor theatermaken en –schrijven. Aan het eind van een lessenreeks werken we naar een presentatiemoment toe waarin ik altijd probeer een verhaal te vertellen dat mensen raakt met spelers die staan te stralen.

Naast theaterlessen en schrijven, richt ik me steeds meer op trainingsacteren en trainen. Niet met de focus op theater, maar met de focus op persoonlijke ontwikkeling en communicatie bij volwassenen in een professionele omgeving.
Ook hierin ben ik weer bezig met ontwikkeling van mensen omdat ik het prachtig vind om hierin een aandeel te hebben!
In november 2016 studeer ik af als trainer bij De Galan – School voor Training. Een prachtige voedingsbodem voor een gedegen, diepgaande, mensgerichte trainer. Alle trainingen die ik geef zijn op maat gemaakt, zodat ik naadloos aan kan sluiten bij de leerbehoefte van de groep. Vind je het leuk om mij te volgen, voeg me dan toe op linkedin: Wies van der Zee.